06 - 108 131 34 [email protected]

Acupunctuur

tijdens de zwangerschap

Zwangerschap is een bijzondere periode voor vrouwen. De gezondheid van de moeder is de gezondheid van de baby. Tijdens deze periode zijn de hormonen constant in verandering. De baby groeit dagelijks in de baarmoeder met als gevolg dat de ruimte van de buik steeds krapper wordt.

Heel natuurlijk voelt de moeder veel verschillende symptomen in deze periode zoals: overgeven, misselijkheid, hoofdpijn, migraine, rugpijn, liespijn of oedeem etc.

Polsen lezen tijdens consult

Het is ontzettend belangrijk om de gezondheid van de moeder te waarborgen. Alleen wanneer de moeder gezond en gelukkig is, kunnen de hersenen van de baby goed ontwikkelen en groeien. Dit zal helpen bij alle baby’s, zodat zij later goed kunnen focussen en leren.

Tijdens de zwangerschap mag je geen enkele medicijnen gebruiken. Daarom is accupunctuur een goede keuze, vanwege de natuurlijke behandeling. Accupunctuur is door polslezen (slagaderlezen) informatie verkrijgen over de lichaamsenergie. Na het lezen, stimuleren we de punten van de meridianen in het lichaam om de lichaamsenergie te balanceren. Zo verbeteren we de symptomen tijdens de zwangerschap! De behandeling is speciaal voor zwangerschap en wordt pijnloos uitgevoerd.  

Werkwijze van Winny & Welzijn

Consult

Het eerste consult begint bij een intakegesprek, waar wij ruim de tijd nemen om te onderzoeken welke klachten er spelen. Door vragen te stellen, pols te voelen en de tong te bekijken kunnen wij een zo goed mogelijk beeld vormen van uw gezondheidssituatie.

Verloop van afspraak

Na het consult stellen wij een diagnose op. Aan de hand van de diagnose wordt er een behandelplan opgesteld dat passend is op het verbeteren van jouw energiebalans. Voor elke behandeling worden de polsen gevoeld, tong bekeken, gezicht en de buik gecontroleerd om de verstoringen in kaart te brengen.

Uitvoering behandeling

In het behandelplan kunnen er verschillende Traditionele Chinese behandelingen toegepast worden. Naast acupunctuur kan de therapeut ervoor kiezen om aanvullende technieken te gebruiken zoals cupping of moxa.

Traditionele Chinese Geneeskunde kan uitkomst bieden bij een groot aantal klachten

In de praktijk van Winny & Welzijn in Almere worden traditionele Chinese behandelingen zoals acupunctuur gegeven om de lichaamsbalans en de gezondheid te herstellen door het stimuleren van energiepunten.

Kom gerust langs!

Neem gerust vrijblijvend contact op met Winny & Welzijn. Al uw vragen worden met alle plezier door Winny beantwoord. Winny & Welzijn werkt alleen op afspraak.

E-mailadres
Bel mij

06 – 108 131 34

Adres

Alseïdenstraat 20,
1363 SR Almere