06 - 108 131 34 [email protected]

Moxibustion

Blokkades doorbreken met warmte

Moxa therapie of Moxibustion is een behandelmethode binnen de Chinese Geneeskunde om met moxa bepaalde energiepunten te stimuleren met warmte.

Bij Winny & Welzijn kan moxa worden toegepast in combinatie met acupunctuur. Moxa geeft zeer veel energie af, die de energiepunten in het lichaam van de mens kunnen aanvullen. Daarmee komen de lichaamsfuncties weer tot leven.

Moxa kruiden en benodigheden

Aanvulling op acupuntuurbehandeling

Moxa therapie is een aanvulling op een acupunctuurbehandeling en wordt gebruikt om de acupunctuurpunten te verwarmen. Door middel van deze warmte wordt de daar aanwezige energiestroom gestimuleerd. Bij Winny & Welzijn maken wij gebruik van moxa, de Chinese bijvoetkruid, die ten minste 10 jaar oud zijn.

Moxa therapie kan helpen bij klachten waar een vorm van koude, leegte of blokkade naar voren komt, bij ernstige vermoeidheid, blessures (kneuzingen en verstuikingen) en gewrichtspijnen.

Kom gerust langs!

Neem gerust vrijblijvend contact op met Winny & Welzijn. Al uw vragen worden met alle plezier door Winny beantwoord. Winny & Welzijn werkt alleen op afspraak.

E-mailadres
Bel mij

06 – 108 131 34

Adres

Alseïdenstraat 20,
1363 SR Almere