06 - 108 131 34 [email protected]

Tarieven

In de praktijk van Winny & Welzijn worden Traditionele Chinese behandelingen en schoonheidsbehandelingen uitgevoerd. Meer informatie over onze tarieven, vindt u op deze pagina. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van de verschillende behandelingen, neem gerust contact op.

Traditionele Chinese behandelingen

Bij Winny & Welzijn worden traditionele Chinese behandelingen uitgevoerd. De behandeling begint met een consult van 15 minuten. Meer informatie over onze werkwijze vindt u bij Aanpak.

In het overzicht hieronder staan de behandelingen kort beschreven. Omdat elk lichaam uniek is, wordt er bij elke behandeling ruim de tijd voor u genomen om u te kunnen voorzien van een persoonlijk advies. Op basis van uw klachten wordt er gekeken naar welke behandeling in uw situatie kan worden toegepast voor het beste resultaat.

Cupping

Bij cupping draait het om het vacuüm-zuigen van de huid. Er worden kopjes van glas, plastic of bamboe op de huid geplaatst. Door ze te verwarmen wordt de lucht onttrekt en zuigen de ‘cups’ zich vast aan de huid. Zo worden blokkades in de meridianen (energiebanen) opgeheven en versterkt de doorbloeding.

Acupunctuur

Voor de behandeling worden alle energiepunten berekend om een beeld te vormen welke energiepunten uit balans zijn. Deze punten, ook wel acupunctuurpunten genoemd, worden vervolgens gestimuleerd door zeer dunne naalden op de huid te prikken. Het is een vrijwel pijnloze behandeling.

Vanaf € 70 euro per sessie

 

Moxibustion

Moxa is een kruid met een verwarmende werking. Deze kruid geeft veel energie af door ze te verbranden boven het acupunctuurpunt. Met deze warmte-energie wordt de bloedsomloop gestimuleerd en kunnen blokkades doorbroken worden.

Vergoeding zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw aanvullende pakket. Een verwijsbriefje van de huisarts is niet nodig.

Winny & Welzijn is aangesloten bij de Nederlandse Verenging voor Traditionele Chinese Geneeskunde Zhong (NVTCG). Therapeuten die zijn aangesloten bij Zhong voldoen aan alle eisen die zijn gesteld door de Nederlandse zorgverzekeraars.

Bezoek www.zorgwijzer.nl voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen vergoeden onder de noemer ‘alternatieve geneeswijzen/alternatieve zorg’ vanuit de aanvullende zorgverzekering op basis van erkenning van de NVTCG.

Lidmaatschap Zhong

Winny & Welzijn is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Tradtionele Chinese Geneeskunde Zhong (NVTCG – lidmaatschapsnummer 2018075).

Kom gerust langs!

Neem gerust vrijblijvend contact op met Winny & Welzijn. Al uw vragen worden met alle plezier door Winny beantwoord. Winny & Welzijn werkt alleen op afspraak.

E-mailadres
Bel mij

06 – 108 131 34

Adres

Alseïdenstraat 20,
1363 SR Almere