06 - 108 131 34 info@winny-welzijn.nl

Tarieven

In de praktijk van Winny & Welzijn worden Traditionele Chinese behandelingen en schoonheidsbehandelingen uitgevoerd. Meer informatie over onze tarieven, vindt u op deze pagina. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van de verschillende behandelingen, neem gerust contact op.

Traditionele Chinese behandelingen

Bij Winny & Welzijn worden traditionele Chinese behandelingen uitgevoerd. De behandeling begint met een consult van 15 minuten. Meer informatie over onze werkwijze vindt u bij Aanpak.

In het overzicht hieronder staan de behandelingen kort beschreven. Omdat elk lichaam uniek is, wordt er bij elke behandeling ruim de tijd voor u genomen om u te kunnen voorzien van een persoonlijk advies. Op basis van uw klachten wordt er gekeken naar welke behandeling in uw situatie kan worden toegepast voor het beste resultaat.

Cupping

Bij cupping draait het om het vacuüm-zuigen van de huid. Er worden kopjes van glas, plastic of bamboe op de huid geplaatst. Door ze te verwarmen wordt de lucht onttrekt en zuigen de ‘cups’ zich vast aan de huid. Zo worden blokkades in de meridianen (energiebanen) opgeheven en versterkt de doorbloeding.

Acupunctuur

Voor de behandeling worden alle energiepunten berekend om een beeld te vormen welke energiepunten uit balans zijn. Deze punten, ook wel acupunctuurpunten genoemd, worden vervolgens gestimuleerd door zeer dunne naalden op de huid te prikken. Het is een vrijwel pijnloze behandeling.

Vanaf € 60 euro per sessie

 

Moxibustion

Moxa is een kruid met een verwarmende werking. Deze kruid geeft veel energie af door ze te verbranden boven het acupunctuurpunt. Met deze warmte-energie wordt de bloedsomloop gestimuleerd en kunnen blokkades doorbroken worden.

Beauty

Naast Traditionele Chinese behandelingen worden er ook schoonheidsbehandelingen verzorgd in de praktijk van Winny & Welzijn. Een overzicht van alle schoonheidsbehandelingen vindt u hier!

Basis Facial

Bij de basisbehandeling ligt de focus op het schoonmaken van het gezicht. Door het gezicht te stomen, worden de poriën geopend. Vervolgens worden de poriën grondig gereinigd om je huid een boost te geven.

Ten slotte wordt er een gezichtsmasker aangebracht om de huidconditie te verbeteren.

Tijdsduur: 60 min

Kosten: € 62,-

Luxe Facial

Bij de luxebehandeling wordt naast het schoonmaken meer de nadruk gelegd op de doorbloeding in het gezicht. Door traditionele Chinese behandelingen toe te passen worden energiepunten gestimuleerd om de doorbloeding naar het gezicht te bevorderen. Daarnaast worden de drukpunten in het gezicht gemasseerd en een machine gebruikt voor collageen stimulatie.

Tijdsduur: 90 min

Kosten: € 94,-

Wenkbrauwen epileren

Bij Winny & Welzijn is het ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten epileren. Hierbij worden de wenkbrauwen in goede vorm gebracht.

Kosten: € 12,-

Wenkbrauwen verven

Naast het epileren is het ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten verven. Zo worden de wenkbrauwen donkerder of worden ze nog mooier in vorm gebracht.

Kosten: € 14,-

Wenkbrauwen Permanent

Heb je liever permanente make-up? Met jouw wensen en het gebruik van 3D techniek kan er een mooie wenkbrauw bij je worden gezet die helemaal bij jou en jouw gezichtsvorm past.

Kosten: € 320,-

Wimpers verven

Daarnaast is het mogelijk om je wimpers te laten verven. Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is een gemakkelijke manier om deze meer zichtbaar te maken in plaats van make-up te gebruiken.

Kosten: € 14,-

Kom gerust langs!

Neem gerust vrijblijvend contact op met Winny & Welzijn. Al uw vragen worden met alle plezier door Winny beantwoord. Winny & Welzijn werkt alleen op afspraak.

E-mailadres

info@winny-welzijn.nl

Bel mij

06 – 108 131 34

Adres

Alseïdenstraat 20,
1363 SR Almere