06 - 108 131 34 [email protected]

Cupping

Bij Winny & Welzijn

Tijdens een acupunctuurbehandeling bij de praktijk van Winny & Welzijn in Almere kan cupping worden toegepast als aanvulling op de traditionele Chinese geneeskunde. Benieuwd wat de voordelen zijn van cupping? Neem gerust contact op!

Cupping behandeling bij Winny & Welzijn
Cupping op rug bij een man

Werking van Cupping

Bij cupping draait het om het vacuümzuigen van de huid. De therapeut plaatst kopjes van glas, plastic of bamboe op de huid. Door de kopjes eerst te verwarmen, zuigen de ‘cups’ na plaatsing zich vast aan de huid. Zo worden blokkades in de meridianen opgeheven en versterkt de doorbloeding. Doordat de behandelde spier en huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam gemakkelijker om de afvalstoffen af te voeren.

Na de cupping behandeling zijn grote ronde afdrukken zichtbaar op de plekken waar de kopjes zijn geplaatst. Deze afdrukken kunnen blauw tot paars van kleur zijn. Schrik niet. Na het verdwijnen van de verkleuring zal een verbetering merkbaar zijn. Cupping werd door in de diepte van de huid. Cupping kan ingezet worden om griep en rug- en schouderklachten te behandelen.

Kom gerust langs!

Neem gerust vrijblijvend contact op met Winny & Welzijn. Al uw vragen worden met alle plezier door Winny beantwoord. Winny & Welzijn werkt alleen op afspraak.

E-mailadres
Bel mij

06 – 108 131 34

Adres

Alseïdenstraat 20,
1363 SR Almere