06 - 108 131 34 [email protected]

Over Winny

Behandelaar

Bij Winny & Welzijn nemen wij ruim de tijd om een geschikte behandeling te geven die aansluit op jouw behoeftes en lichaam. Naast traditionele Chinese behandelingen worden er ook schoonheidsbehandelingen verzorgd. Wij focussen ons op het begrijpen van meridianen, uw gezondheid en bloedcirculatie. Wij helpen mensen met de algehele fysieke conditie.

Achtergrond

Winny Chen

Winny is een vrouw die weet wat ze wil én hoe ze dat voor elkaar kan krijgen. Of het nu gaat om een persoonlijk beauty advies of een tevreden, vaste klantenkring vergaren; ze draait haar hand er niet voor om. Toen ze twintig was, kwam ze zoals veel andere Chinezen naar Nederland. Ze sprak de taal niet, leefde zonder haar geliefde familie, maar beschikte (toen al) over enorm veel wilskracht om een succesvol bestaan op te bouwen in dit nieuwe, vreemde land. Ze werkte in een restaurant om wat bij te verdienen, maar altijd werkte ze in haar vrije tijd aan haar droom: het welzijn van de mens.

Na een goedlopende massagesalon te hebben gehad aan het altijd-drukke Rembrandtplein, opende ze in haar woonplaats Almere haar praktijk Winny & Welzijn. Omdat Winny naast de zorg voor haar twee kinderen óók wil blijven leren, is ze begonnen met een studie acupunctuur. Hierdoor heeft ze stage gelopem in ’t Chinese Medical Centre te Amsterdam. Welke al meer dan 27 jaar een voorloper is op het gebied van traditionele Chinese gezondheidsbehandeling door middel van ondere andere acupunctuur, cupping en moxatherapie.

Winny is er heilig van overtuigd dat iedereen kan beschikken over een ontspannen lichaam en staat altijd klaar om je een persoonlijk advies te geven. Elk lichaam is uniek en daardoor neemt ze voor haar behandelingen altijd ruim de tijd voor je.