06 - 108 131 34 [email protected]

Beauty

Iedereen is uniek

Bij Winny & Welzijn nemen wij ruim de tijd om een geschikte behandeling te geven die aansluit op jouw behoeftes en lichaam. Naast traditionele Chinese behandelingen worden er ook schoonheidsbehandelingen verzorgd met focus op het stimuleren van de energiepunten in het gezicht. Ook voor onze beauty behandelingen geldt dat elke behandeling maatwerk is. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Winny Welzijn handdoeken voor beautybehandelingen

Gezicht

Bij Winny & Welzijn worden twee verschillende gezichtsbehandelingen uitgevoerd. Bij de Basis Facial wordt het gezicht schoongemaakt en wordt er een gezichtsmasker aangebracht. Daarnaast is het mogelijk om voor een Luxe Facial te kiezen. Hier wordt de nadruk gelegd op het stimuleren van doorbloeding in het gezicht.

Wenkbrauwen en wimpers

In de praktijk van Winny & Welzijn is het mogelijk om wenkbrauwen te epileren. Hierbij worden de wenkbrauwen in goede vorm gebracht.

Naast het epileren is het ook mogelijk om je wenkbrauwen en/of wimpers te laten verven om deze toch wat meer zichtbaar te maken.

Of heb je liever permanente make-up voor je wenkbrauw? Door gebruik te maken van 3D techniek kunnen er mooie wenkbrauwen worden gezet die helemaal bij jouw gezicht passen. Hiervoor gaan wij nauwkeurtig te werk. Door eerst het gezicht te analyseren, kunnen de wenkbrauwen op de meest natuurlijke plek gezet worden.

Beauty

Naast Traditionele Chinese behandelingen worden er ook schoonheidsbehandelingen verzorgd in de praktijk van Winny & Welzijn. Een overzicht van alle schoonheidsbehandelingen vindt u hier!

Basis Facial

Bij de basisbehandeling ligt de focus op het schoonmaken van het gezicht. Door het gezicht te stomen, worden de poriën geopend. Vervolgens worden de poriën grondig gereinigd om je huid een boost te geven.

Ten slotte wordt er een gezichtsmasker aangebracht om de huidconditie te verbeteren.

Tijdsduur: 60 min

Kosten: € 70,-

Luxe Facial

Bij de luxebehandeling wordt naast het schoonmaken meer de nadruk gelegd op de doorbloeding in het gezicht. Door traditionele Chinese behandelingen toe te passen worden energiepunten gestimuleerd om de doorbloeding naar het gezicht te bevorderen. Daarnaast worden de drukpunten in het gezicht gemasseerd en een machine gebruikt voor collageen stimulatie.

Tijdsduur: 60 min

Kosten: € 100,-

Wenkbrauwen epileren

Bij Winny & Welzijn is het ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten epileren. Hierbij worden de wenkbrauwen in goede vorm gebracht.

Kosten: € 15,-

Wenkbrauwen verven

Naast het epileren is het ook mogelijk om je wenkbrauwen te laten verven. Zo worden de wenkbrauwen donkerder of worden ze nog mooier in vorm gebracht.

Kosten: € 15,-

Wenkbrauwen Permanent

Heb je liever permanente make-up? Met jouw wensen en het gebruik van 3D techniek kan er een mooie wenkbrauw bij je worden gezet die helemaal bij jou en jouw gezichtsvorm past.

Kosten: € 340,-

Wimpers verven

Daarnaast is het mogelijk om je wimpers te laten verven. Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is een gemakkelijke manier om deze meer zichtbaar te maken in plaats van make-up te gebruiken.

Kosten: € 15,-

Kom gerust langs!

Neem gerust vrijblijvend contact op met Winny & Welzijn. Al uw vragen worden met alle plezier door Winny beantwoord. Winny & Welzijn werkt alleen op afspraak.

E-mailadres
Bel mij

06 – 108 131 34

Adres

Alseïdenstraat 20,
1363 SR Almere