06 - 108 131 34 info@winny-welzijn.nl

Beauty

Iedereen is uniek

Bij Winny & Welzijn nemen wij ruim de tijd om een geschikte behandeling te geven die aansluit op jouw behoeftes en lichaam. Naast traditionele Chinese behandelingen worden er ook schoonheidsbehandelingen verzorgd met focus op het stimuleren van de energiepunten in het gezicht. Ook voor onze beauty behandelingen geldt dat elke behandeling maatwerk is. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Winny Welzijn handdoeken voor beautybehandelingen

Gezicht

Bij Winny & Welzijn worden twee verschillende gezichtsbehandelingen uitgevoerd. Bij de Basis Facial wordt het gezicht schoongemaakt en wordt er een gezichtsmasker aangebracht. Daarnaast is het mogelijk om voor een Luxe Facial te kiezen. Hier wordt de nadruk gelegd op het stimuleren van doorbloeding in het gezicht.

Wenkbrauwen en wimpers

In de praktijk van Winny & Welzijn is het mogelijk om wenkbrauwen te epileren. Hierbij worden de wenkbrauwen in goede vorm gebracht.

Naast het epileren is het ook mogelijk om je wenkbrauwen en/of wimpers te laten verven om deze toch wat meer zichtbaar te maken.

Of heb je liever permanente make-up voor je wenkbrauw? Door gebruik te maken van 3D techniek kunnen er mooie wenkbrauwen worden gezet die helemaal bij jouw gezicht passen. Hiervoor gaan wij nauwkeurtig te werk. Door eerst het gezicht te analyseren, kunnen de wenkbrauwen op de meest natuurlijke plek gezet worden.

Kom gerust langs!

Neem gerust vrijblijvend contact op met Winny & Welzijn. Al uw vragen worden met alle plezier door Winny beantwoord. Winny & Welzijn werkt alleen op afspraak.

E-mailadres

info@winny-welzijn.nl

Bel mij

06 – 108 131 34

Adres

Alseïdenstraat 20,
1363 SR Almere